Top 3 avantaje ale unui amanet auto

Investeste inteligent! Achizitioneaza-ti noua masina de la un amanet auto
aprilie 3, 2020
Arata-le pe toate

Top 3 avantaje ale unui amanet auto

Situatiile urgente nu pot fi amanate!

Un amanet auto este conceput ca fiind o solutie rapida pentru  a face rost de o suma de bani in mod legal. In situatii de urgenta, timpul este singurul factor care pune presiune pe gasirea unor solutii de moment.  In Romania, spre deosebire de occident, amanetul auto a fost perceput gresit de oameni din lipsa cunostintelor in domeniu. Noi, insa, am creat relatii importante cu clientii si le-am oferit solutii atunci cand erau cel mai greu de gasit. Tot ce trebuie sa faci este sa iti aduci autoturismul, iar in 15 minute primeste pana la 75% din valoarea masinii.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza un amanet auto, ti-am pregatit o lista cu top 3 avantaje pentru care merita sa apelezi la un astfel de serviciu.

  • Primestii banii pe loc

Unul dintre cele mai importante avantaje ale unui amanet auto este ca primesti banii imediat, in baza cartii de identitate. Marco Amanet este un amanet auto din Bucuresti ce poate oferi un credit pana la 100.000 euro, in functie de valoarea masinii amanetate. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt simpli si rapizi: Se face o evaluare telefonica, te deplasezi cu autoturismul pentru semnarea contractului si primestii banii pe loc.

  • Imprumutul din amanet nu depinde de istoricul negativ din Biroul de Credit

De cele mai multe ori, solicitarea unui imprumut bancar poate fi respinsa. Exista un intreg proces de verificare al beneficiarului in ceea ce priveste istoricul negativ din Biroul de Credit. Intr-o casa de amanet, lucrurile sunt cu mult simplificate. Nu esti constrans de alte credite si nici nu pierzi timp cu intreaga birocratie impusa de o institutie bancara.

Marco amanet este prietenul de nadejde la care poti apela si implicit, poti fi sigur ca nu te refuza. In alta ordine de idei, spre deosebire de imprumutul bancar, o casa de amanet nu este preocupata de returnarea banilor. In cazul in care banii nu sunt inapoiati, autoturismul este vandut, iar casa de amanet recupereaza banii imprumutati.

Primesti suma de bani de care ai nevoie in 15 minute si-ti poti rezolva problemele care nu pot fi amanate.

  • Masina ta este in siguranta!

Ce poate fi mai frumos decat sa stii ca iti poti monitoriza  masina pe care tocmai ai amanetat-o? Da! Ai citit bine. Marco amanet dispune de o parcare monitorizata si supravegheata video 24/7.  Dupa amanetare, autoturismul este fotografiat, sigilat si tinut in siguranta.

Daca alegi totusi sa vinzi masina, o poti face direct din parcul Amanet Auto.

Apeleaza cu incredere la cea mai simpla si rapida metoda prin care poti obtine bani. Conditiile sunt extrem de avantajoase, iar procedura este simpla si rapida.  Ai, deci, toate motivele sa iei in calcul posibilitatea de a apela la un amanet auto, atunci cand ai nevoie urgenta de o suma de bani.

Este una dintre cele mai solicitate variante de imprumut, imbratisata de oameni intreprinzatori, independenti si in continua cautare de noi oportunitati si investitii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =

Call Now Button
Chat online
1
Aveti nevoie de ajutor ? 👋
Cu ce va putem ajuta ? 👋