Amanetul auto iti reda echilibrul financiar

Banca sau IFN-ul te-au refuzat? Vino la Marco Amanet Auto
decembrie 10, 2020
Arata-le pe toate

Amanetul auto iti reda echilibrul financiar

Cadourile, cumparaturile pentru sarbatori, concediile din luna decembrie, toate acestea au contribuit la destabilizarea situatiei financiare care se va observa in prima luna din an. Ianuarie este perioada in  care economiile s-au consumat, iar solutiile pentru redarea echilibrului financiar par a fi tot mai greu de gasit.

Probabil ca primele persoane la care esti tentat sa apelezi sunt prietenii sau rudele, insa acestia nu sunt intotdeauna dispusi sa-ti sara in ajutor astfel incat sa-ti poti continua activitatile zilnice care depindeau, in mod evident, de o suma mai mica sau mare de bani. Cu toate acestea, daca esti proprietarul unei masini, poti face o vizita la amanetul auto si iti poti rezolva urgenta financiara in mai putin de 30 de minute. In felul acesta, vei fi sigur ca beneficiezi de confidentialitate maxima, siguranta, dar si profesionalism. Cu alte cuvinte, apropiatii tai nu vor sti ca te-ai confruntat cu o situatie neplacuta, asta in cazul in care nu doresti sa le expui problemele tale financiare.

De ce amanetul auto reprezinta solutia ideala pentru redarea echilibrului financiar

  • Este o forma legala prin care poti obtine o suma mare de bani intr-un timp scurt;
  • Spre deosebire de banca, cerintele sunt minime;
  • Banii sunt obtinuti pe loc, nu pierzi timp si energie;
  • Beneficiezi de un comision mic;
  • Iti lasi masina in siguranta, intr-o parcare monitorizata si supravegheata video;
  • Nu esti constrans de termene limita, iti poti recupera masina imediat ce ai achitat suma restanta. In caz contrar, contractul poate fi prelungit.

O vizita la amanet este suficienta pentru obtinerea sumei de bani necesare

Autoturismele nu sunt singurele acceptate, poti amaneta chiar si ambarcatiuni, yacht-uri, skijet-uri ce vor beneficia de monitorizare intr-un parc auto nautic. Astfel, siguranta ambarcatiunii este garantata. Imprumutul obtinut poate fi de pana la 50% din valoarea ambarcatiunii, iar comisionul de 0.3% pe zi care scade in functie de perioada, dar si de suma.

Mai mult decat atat, daca nu poti achita imprumutul in timp util, vei avea acces la ambarcatiuni cu posibili clienti pentru vanzare.

Refinantare – un serviciu cu adevarat util

Daca ti-ai amanetat autoturismul intr-un alt amanet auto si te afli in imposibilitatea de a-l recupera, poti solicita ajutorul nostru. Iti punem la dispozitie un reprezentat care sa te urmeze pentru a-ti inchide contractul cu firma respectiva. In plus poti primi pana la 50% reducere la comision. Obiectivul nostru este de a-ti oferi sprijin prin toate mijloacele de care noi dispunem.

Asadar, incepe anul 2021 cu forte noi, motivat, increzator si mai mult decat atat, cu bani in portofel! Cu ajutorul specialistilor nostri, gasesti solutiile ideale pentru rezolvarea problemelor financiare. In ciuda zvonurilor, amanetul auto iti poate reda, in mod cert, echilibrul financiar!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + eleven =

Call Now Button
Chat online
1
Aveti nevoie de ajutor ? 👋
Cu ce va putem ajuta ? 👋