Banca sau IFN-ul te-au refuzat? Vino la Marco Amanet Auto

Cum sa iti pregatesti masina pentru intalnirea cu anotimpul rece
noiembrie 18, 2020
Amanetul auto iti reda echilibrul financiar
ianuarie 19, 2021
Arata-le pe toate

Banca sau IFN-ul te-au refuzat? Vino la Marco Amanet Auto

Cu toii ne confruntam cu situatii in care resursele financiare limitate ne dau batai de cap, iar solutiile nu sunt prea usor de gasit. Probabil ca primul lucru care iti vine in minte atunci cand lipsa banilor isi face simtita prezenta este imprumutul prin intermediul unei banci sau al unui IFN. Dar timpul petrecut pana la aprobarea creditului si procesul anevoios pot fi in defavoarea ta. Asa ca, singura solutie care iti poate fi cu adevarat de ajutor este chiar un amanet auto. Singurul aspect pe care trebuie sa il bifezi atunci cand ai decis sa apelezi la o astfel de casa de amanet este sa detii o masina.

Chiar daca nu te incadrezi in categoria celor carora le-au fost respinse cererile de creditare, dar ai nevoie de o suma de bani rapid, amanetul auto ramane varianta pe care te poti baza intotdeauna.

Solutia pentru situatia ta de criza financiara? Marco Amanet Auto

Indiferent care este motivul pentru care ai hotarat sa apelezi la un amanet de masini, mai intai de toate trebuie sa iti evaluezi autoturismul. Ulterior, trebuie sa te gandesti daca vei renunta la bunul pe care urmeaza pe o perioada determinata sau permanent. Mai mult decat atat, trebuie sa te informezi cu privire la posibilitatea reinnoirii contractului, dar si care este pretul masinii tale pe piata de profil.

In cazul in care nu esti eligibil pentru nicio institutie bancara sau IFN, singura si cea mai buna solutie ramane amanetul auto. Pe langa faptul ca este o optiune rapida, nici nu vei mai fi nevoit sa furnizezi informatii confidentiale in legatura cu veniturile, sa te deplasezi de mai multe ori pentru depunerea documentelor sau sa implici alti coplatitori pentru a iesi cu bine din situatiile neplacute.

La Marco Amanet Auto vei beneficia de un contract transparent, de evaluare rapida a autoturismului tau, comisioane fixe, dar si de o perioada de gratie.

Banca sau IFN vs. amanet auto

Un amanet auto nu doar ca te scapa de birocratia extrem de agasanta, dar iti ofera si o multime de alte beneficii, precum:

  • Posibilitatea obtinerii imprumutului pe loc;
  • Acordarea imprumutului doar cu actul de identitate, prezentarea masinii si a documentelor acesteia;
  • Evaluarea autoturismului se realizeaza imediat, fara a fi nevoie de deplasari la domiciliul tau;
  • Nu trebuie sa indeplinesti prea multe conditii pentru a putea beneficia de suma de bani imprumutata (nu este nevoie de vechime in campul muncii/ contract de munca si nu esti verificat la Biroul de Credit).

Chiar daca presiunea timpului te constrange, nu lua decizii pripite care sa te puna si mai rau in dificultate. Incearca sa analizezi optiunile si sa alegi intotdeauna cea mai buna varianta pentru tine! Aceasta poate fi chiar Marco Amanet Auto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + three =

Call Now Button
Chat online
1
Aveti nevoie de ajutor ? 👋
Cu ce va putem ajuta ? 👋