Cele mai intalnite mituri despre amanetele auto din Bucuresti

Cand este momentul potrivit sa achizitionezi o masina noua?
iulie 1, 2020
Cum iti dai seama daca un amanet auto este de incredere?
iulie 27, 2020
Arata-le pe toate

Cele mai intalnite mituri despre amanetele auto din Bucuresti

Conceptul de amanet exista cunoscut in intreaga lumea, astfel incat, de-a lungul timpului, au aparut o multime de mituri despre acest subiect.

Iata care sunt cele mai intalnite mituri despre amanetele auto Bucuresti

Mit: Masina nu este evaluata corect

Adevar: Autoturismul pe care il vei aduce la amanetul auto va fi evaluat corect de catre un evaluator specialist. Evident, suma la care este evaluata masina difera in functie de mai multe aspecte precum : marca masinii, anul fabricatiei, defectele, etc.

Mit: Casele de amanet auto profita ne nevoia urgenta a clientului

Adevar: Casele de amanet auto iti ofera suma de bani de care ai nevoie pe loc, in schimbul bunului amanetat. Asta nu inseamna ca scopul amanetului este ca tu sa pierzi autoturismul amanetat, ci din contra, sa il recuperezi in termenul stabilit.

Mai mult de atat, comisionul perceput este unul mic, noi avem si o promotie cu 0% comision in primele 30 zile. Asadar, scopul unui amanet auto nu este acela de a profita de nevoia urgenta a clientului, ci de a-l ajuta sa obtina suma dorita in cel mai scurt timp.

Mit: Doar oamenii saraci apeleaza la un amanet auto

Adevar: Adesea, clientii amanetului auto lasa garantie masini valoroase deoarece primesc aproximativ 75% din valoarea autoturismului. De asemenea, se accepta si amanetare ambarcatiuni. Asadar, oamenii care apeleaza la un amanet auto nu sunt oameni saraci, ci oameni care vor sa imprumute o suma mare de bani intr-un timp scurt, fara birocratie si fara batai de cap.

Mit: Casele de amanet au un aspect neingrijit

Adevar:  Tehnologia a avansat foarte mult in ultimul timp. Aproape toate casele de amanet sunt prezente si in mediul online. Inainte sa apelezi la serviciile unui amanet auto, poti da un search pe google pentru a vedea poze si pentru a te convinge.

Mit: Masinile lasate amanet sunt folosite de catre personal

Adevar: In niciun caz! Masina se amaneteaza doar in baza unui contract care contine clauze concrete. In plus, poti face o poza kilometrajului inainte sa o amanetezi pentru a te asigura ca iti va fi inapoiata asa cum ai predat-o. Marco Amanet dispune de parcare monitorizata si supravegheata video. Nimeni nu se poate folosi de masina ta in perioada contractuala.

Mit: Daca nu inapoiezi banii imprumutati in timp util, pierzi masina

Adevar: Foarte multi oameni cred ca daca nu pot inapoia banii la termenul stabilit, vor ramane fara masina. Ei bine, lucrurile nu stau deloc asa. Daca nu ai posibilitatea sa achiti suma in timp util, ai posibilitatea sa prelungesti contractul cu inca 30 zile.

Mit: Este dificil sa mai recuperezi masina de la un amanet auto

Adevar: Scopul amanetului nu este acela de a-ti pastra bunul. Lucrurile sunt cat se poate de simple. Ceea ce trebuie sa faci este sa achiti contravaloarea bunului plus comisionul minim datorat.

Miturile vor fi intotdeauna prezente, mai ales atunci cand vine vorba de un amanet auto Bucuresti. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te informezi corect si nu in ultimul rand, sa te bucuri de banii primiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × one =

Call Now Button
Chat online
1
Aveti nevoie de ajutor ? 👋
Cu ce va putem ajuta ? 👋