Cum iti dai seama daca un amanet auto este de incredere?

Cele mai intalnite mituri despre amanetele auto din Bucuresti
iulie 23, 2020
Tu stii care sunt factorii ce pot influenta pretul unei masini second hand?
septembrie 1, 2020
Arata-le pe toate

Cum iti dai seama daca un amanet auto este de incredere?

Cheltuielile neprevazute pot aparea de la o ora la alta, motiv pentru care esti nevoit sa iei in calcul imprumutul. Adesea, prietenii, sau familia par a fi o solutie buna, insa ce faci atunci cand esti refuzat din varii motive sau cand vrei sa faci rost de banii necesari fara ca nimeni altcineva sa stie? Apelezi la un amanet auto.

In mod cert, daca apelezi la o casa de amanet auto nu inseamna ca esti lipsit total de responsabilitati, insa nu trebuie sa justifici in fata nimanui ce urmeaza sa faci cu banii, cum intentionezi sa ii valorifici sau  de ce ai nevoie de ei. Mai mult de atat, spre deosebire de institutiile bancare, amanetul auto nu verifica istoricul datoriilor sau a altor contracte de amanet pe care le ai sau le-ai avut anterior.

In prezent, amanetul auto reprezinta cea mai eficienta solutie deoarece clientii au siguranta ca autoturismele sunt supravegheate in permanenta, iar problemele financiare sunt rezolvate pe loc. In fond, dupa achitarea  “datoriei”, iti restitui masina si nu mai ai niciun fel de obligatie fata de amanetul auto. In cazul in care gaseai rezolvare prin intermediul prietenilor sau de ce nu, a vecinilor, lucrurile ar fi stat, probabil, diferit.

Iata la ce trebuie sa fii atent pentru a-ti da seama daca un amanet auto este sau nu de incredere astfel incat sa iti amanetezi masina in siguranta:

Vechimea pe piata

In general, un amanet auto cu o vasta experienta pe piata, inspira mai multa incredere. Asta inseamna ca de-a lungul timpului, au fost o multime de client care au apelat la aceasta forma de imprumut si care si-au lasat masinile in deplina siguranta. O firma de incredere va prezenta intotdeauna aceste aspecte in mod transparent, astfel incat sa te asigure ca bunul lasat garantie va fi supravegheat si in siguranta pe toata perioada contractuala. Exista, insa, si case de amanet care sunt prezente de putin timp pe piata, dar care au ales sa lucreze doar cu profesionisti.

Profesionalism

Un alt aspect important de care trebuie sa tii cont atunci cand urmeaza sa apelezi la un amanet auto este profesionalismul. Procesul de evaluare a masinii, personalul si nu numai, trebuie sa iti transmita incredere, sa fii sigur ca totul a fost estimate corect si ca suma primita este cea de care ai nevoie.

Siguranta masinii

Un amanet auto de incredere va pastra autoturismul in deplina siguranta. Asadar, verifica daca amanetul auto la care urmeaza sa apelezi are parcare monitorizata si supravegheata video. Este bine cunoscut faptul ca amanetele auto care nu sunt si-au asigurat bunurile au devenit tinta infractorilor.

Contractul

Orice amanet auto care pune siguranta masinii clientului pe primul loc, ofera contract cu clauze bine stabilite pe care I le va comunica si beneficiarului. Atentie, insa, dupa ce ai semnat contractul, trebuie sa primesti si tu un exemplar.

Asadar, apeleaza doar la un ament auto de incredere si vei fi sigur ca autoturismul tau va fi in siguranta si ca vei primi suma de bani necesara in cel mai scurt timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 19 =

Call Now Button
Chat online
1
Aveti nevoie de ajutor ? 👋
Cu ce va putem ajuta ? 👋